dimecres, 20 de febrer del 2019

Eleccions Sindicals - Serveis centrals - 6 de març

El dimecres 6 de març de 8 a 17 hores, es
celebraran eleccions per escollir les delegades i
delegats que formaran la Junta de Personal dels 
Serveis Centrals 

A tu, que has estat convocat a participar en aquestes eleccions i que potser et planteges si val la pena deixar la feina durant el temps anar a votar, ja que ningú no dona resposta als teus problemes, et volem dir que el Sindicat de l’Administració de Catalunya no gaudeix dels avantatges de ser sindicat majoritari, però sí que gaudim d’autonomia sense dependre de partits ni oligarquies sindicals. Som a prop teu per ajudar-te en qualsevol dubte o problema laboral, tant si ets del grup E com de l’A, amb el tracte personalitzat que et mereixes i al qual no volem renunciar.

Van passant els anys i es van publicant noves lleis, però els treballadors de l’Administració continuem perdent drets i salaris.

Sabem que el que tenim no és definitiu. Tots ens hem d’esforçar per mantenir-ho. El teu vot, que és secret, és el dret bàsic sobre el qual recau l’exercici de la teva llibertat sindical. Per això, diem que hem estat SEMPRE NECESSARIS, per la DEFENSA dels NOSTRES DRETS.


Tenim preguntes i sabem les respostes la situació en la qual ens trobem els funcionaris. El perquè s’hi ha arribat i qui són els responsables també ho sabem. Fins ara demostren una realitat ben diferent, no només sobre els funcionaris sinó també en general a tots els empleats públics. Per això diem que SEMPRE hem estat NECESSARISPER LA DEFENSA DELS NOSTRES DRETS: 

  RECUPERAR

  
4 El 100% de retribucions a tot el personal: salaris, productivitat, fons d’acció social (FAS)...

4 Les pagues extres de 2013 i 2014.  

4 Les 30 hores d’indisposició, sense baixa mèdica.

4 Premi per jubilació.


  IMPLEMENTAR

   
4La jubilació parcial als funcionaris.
  
4La cobertura de les places vacants per baixes de llarga durada i jubilacions.

4Els nivells per ajustar-los a les tasques reals desenvolupades pel personal que presta serveis.

4Una formació de qualitat, que s’ajusti a les necessitats reals de la plantilla.

4La jornada de 35 hores setmanals tot l’any.  ASSEGURAR
  
4Que les normes de seguretat siguin efectives i reals a totes les dependències.

4La formació a tot el personal per poder detectar i actuar en les situacions de risc. 

4Que el material, els espais i el mobiliari estiguin adequats a les disposicions en matèria de seguretat i salut laboral.

4Els canvis de lloc de treball a causa de problemes específics de salut que puguin presentar els treballadors i treballadores.

4Les condicions de participació, transparència i informació del trasllat del personal afectat al nou edifici administratiu de la Zona Franca.  Defensar els vostres drets des d’una perspectiva nacional i de classe i amb la garantia que seran protegits amb tots els mitjans necessaris és el compromis del nostre sindicat, SAC (Sindicat de l’Administració de Catalunya), on s’integren les treballadores i treballadors de les administracions de Catalunya.

Aboquem tots els vostres esforços en un model de lluita de qui treballa a les administracions dintre de les aspiracions conjuntes de tothom, per així poder assolir una promoció real del benestar a què la classe treballadora té dret i plantar cara als atacs del neoliberalisme econòmic i de la globalització, que fins ara només mostra els seus aspectes més negatius: desregulació, pèrdua de garanties, precarietat, subcontractació, segmentació de les formes de prestació del treball, sinistralitat laboral…

Creiem fermament que la promoció dels interessos dels treballadors i de les treballadores passa per la millora de totes les condicions que ens afecten com a ciutadans: ensenyament, sanitat, prestacions socials, cultura, infraestructures, integració, igualtat de gènere...

És per això que lluitem perquè el sindicat esdevingui una eina de construcció nacional i social. Així doncs, la lluita sindical ha de consistir no solament en accions en l’àmbit laboral, sinó també en tots els àmbits que ens afecten com a usuaris i com a ciutadans.

Entenem que cal una força sindical i de classe forta dins del món del treball català, i en el nostre cas, en l’àmbit de les administracions de Catalunya. Cal un sindicalisme que no obeeixi consignes centralistes i a l’hora d’emprendre accions, un marc sociolaboral propi que no menystingui la problemàtica del conjunt de la classe treballadora.

El sindicalisme segueix sent necessari i hem de saber trobar la resposta adequada i contundent a les creixents desigualtats en les condicions de treball, la precarització, la marginació, l’alta sinistralitat, l’atur, la indefensió o la sobreexplotació.

Una de les reivindicacions irrenunciables del nostre sindicat és un marc català de relacions laborals i de prestacions socials que permeti dotar-nos de legislació pròpia i de polítiques de decisió i no només de gestió. Entenem que Catalunya ha de disposar de sobirania plena en matèria de relacions laborals, d’un Estatut dels treballadors català, d’un Estatut català de la Funció Pública, d’un sistema propi de prevenció de riscos laborals… Cal que el fet diferencial català es concreti també en el món laboral. CANDIDATES I CANDIDATS A MEMBRES DE LA JUNTA DE PERSONAL DELS 
SERVEIS CENTRALS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.