dimarts, 27 de setembre del 2016


FEM MEMÒRIA?



Si recordeu, ja fa gairebé un any el nostre sindicat va denunciar les irregularitats que el Departament d’Economia va cometre en l’adjudicació de la ciutat de funcionaris a la Zona Franca (http://sindicat-sac.blogspot.com.es/2015/11/el-full-del-sac-on-serem.html), on molts companys i companyes hauran d’anar a treballar en un futur, malgrat no estar garantit el transport públic.

D’altra banda, i gràcies als companys i companyes de la CUP, s’ha evitat que la senyora Olga Tomás sigui directora de l’Agència Tributària de Catalunya atesa la “pudor a corrupció” que desprèn pel cas de les ITV (http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/politica/olga-tomas-elegida-per-dirigir-hisenda-catalana-figura-com-investigada-del-cas-itv-5393577). Fins i tot està sent investigada (abans imputada) per la justícia.

Molts de vosaltres us preguntareu: què tenen a veure aquests dos casos aparentment diferents? Molt fàcil, sabeu qui era la Directora de Serveis del Departament d’Economia quan es van produir les irregularitats de la ciutat dels funcionaris? És mes, sabeu qui va assumir les funcions del Director General de Patrimoni un cop aquest va plegar per anar a l’empresa privada?...  Correcte, heu encertat!!!!



LLUITEM PELS NOSTRES DRETS RECUPERANT LES CONDICIONS LABORALS I EL PODER AADQUISITIU QUE ENS DEUEN


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.